Harkányról

Miért éppen Harkány?

Világszerte ismert gyógyhely. Európa szívében, Magyarország dél-nyugati részén fekszik 25 km-re Pécstől, festői környezetben helyezkedik el.

Harkány, a Dunántúl legdélibb szegletében, a Horvát határ, illetve a Dráva folyó szomszédságában található. A helység a Villányi-hegység lábánál, az északi szelektől védve, festői környezetben foglal helyet. Azonban a település nem csupán kellemes klímája miatt vonzó turisztikai célpont. Harkány kénes gyógyvizéről híres, mely számos betegség gyógyítására alkalmas, több mint száz éve itthon és külföldön is ismert gyógy-, és üdülőhely.

Az 1950-es években fejlődésnek indult gyógyfürdő és az 1955-ben alapított reumakórház megteremtette a mozgásszervi rehabilitáció orvos szakmai alapjait. A kórház orvosai később felismertek a kénes víz psoriasis tünetmentesítő képességét, valamint a krónikus nőgyógyászati gyulladásokra kifejtett gyógyító hatását. Tapasztalataikat az elmúlt 60 évben több tízezer beteg gyógyulása, tünetmentessé válása támasztja alá.

Felhívjuk a tisztelt érdeklődők figyelmét, hogy a jelenleg hatályos korlátozások értelmében HPC szállodai részlegünk zárva tart.

A nyitás várható időpontját közzétesszük honlapunkon.

Megértésüket köszönjük!

Addig is, vigyázzanak magukra! ❤️

Érdeklődéseiket az alábbi elérhetőségeinken fogadjuk: recepcio@harkanykorhaz.hu és +36 20/ 311 6062.