TUDOMÁNYOS TEVÉKENYSÉG

A rehabilitációs szakorvosképzés akkreditált mozgásszervi rehabilitációs gyakorlati képzőhelye vagyunk, valamint többek között a PTE Egészségtudományi Karával együttműködve gyógytornász és gyógymasszőr szakon tanuló hallgatók gyakorlati képzését végezzük.

Társaságunknál heti rendszerességgel orvosi szakmai referátumokat tartunk, ahol orvosaink, illetve meghívott előadók ismertetik szakterületük friss eredményeit.

Elmondható, hogy hagyománnyá vált a térség háziorvosai, illetve a járóbeteg-szakrendelések szakorvosai részére tartott szakmai konferenciák, továbbképzések megrendezése. Kreditpontos továbbképző konferenciáink a megyében, a régióban, sőt országosan elismertek.

Felkérésre több orvosunk ad elő, és továbbképzési céllal vesz részt különböző hazai, külföldi fórumokon. Orvosaink mellett szakdolgozóink is folyamatosan vesznek részt kredit pontszerző továbbképzéseken, tanfolyamokon valamint 2012-ben első alkalommal saját szervezésű kreditpont szerző továbbképzést rendeztünk szakdolgozók részére.

Kedves Vendégeink!

A 2016. évi CLVI. törvény értelmében 2021. szeptember 1-től szálloda részlegünkbe csak fényképes igazolvány birtokában lehet bejelentkezni, ezáltal minden vendégünktől szükséges elkérnünk az okmányát (személyi igazolvány, útlevél vagy vezetői engedély), beleértve a babákat és a kisgyerekeket is.

Ha a babák és kisgyerekek még nem rendelkeznek érvényes személyazonosító okmánnyal, kérjük, intézkedjenek mihamarabb annak beszerzéséről, ellenkező esetben, a törvény értelmében sajnos nem tudjuk fogadni őket és a szoba átadását meg kell tagadjuk.

Bővebb információ az alábbi oldalon található: https://vizainfo.hu/szallashelyek

Szíves együttműködésüket és megértésüket köszönjük!