Újranyitással kapcsolatos információ

Tisztelt Vendégeink!

 

Nagy örömmel tájékoztatjuk Önöket, hogy 2020.06.15-től ismét fogadhatunk vendégeket a Harkányi Psoriasis Centrumban, egyenlőre szűkített szolgáltatásokkal.

A nyitást követően  csak belföldi vendégeinket van módunk fogadni. Sajnos a jelenlegi információk alapján házi- vagy szakorvosi beutalóval nem tudják igénybe venni szolgáltatásainkat, mert nem állnak rendelkezésre a gyógyászati kezelések.

A jelenleg hatályos Kormányrendelet szerint a beltéri gyógyvizes és wellness közösségi medence nem nyitható meg, így ahelyett a hotelszárny harmadik emeletén biztosítjuk az egyéni gyógyvizes kádfürdőt napi egy alkalommal szállóvendégeink részére. Az átmeneti időszakra kidolgozott csomagajánlatainkról érdeklődjön megadott elérhetőségeinken.

https://psoriasiscentrum.hu/hu/galeria

Érdeklődéseiket az alábbi email címen várjuk: recepcio@harkanykorhaz.hu,

illetve hétköznapokon 9.00-15.00 között a 06-20/311-6062 telefonszámon.

Kedves Vendégeink!

A 2016. évi CLVI. törvény értelmében 2021. szeptember 1-től szálloda részlegünkbe csak fényképes igazolvány birtokában lehet bejelentkezni, ezáltal minden vendégünktől szükséges elkérnünk az okmányát (személyi igazolvány, útlevél vagy vezetői engedély), beleértve a babákat és a kisgyerekeket is.

Ha a babák és kisgyerekek még nem rendelkeznek érvényes személyazonosító okmánnyal, kérjük, intézkedjenek mihamarabb annak beszerzéséről, ellenkező esetben, a törvény értelmében sajnos nem tudjuk fogadni őket és a szoba átadását meg kell tagadjuk.

Bővebb információ az alábbi oldalon található: https://vizainfo.hu/szallashelyek

Szíves együttműködésüket és megértésüket köszönjük!