Dr. Malmer Nagyezsda

Szülész-nőgyógyász főorvos, mozgásszervi rehabilitáció szakorvosa, akupunktőr, hagyományos kínai orvoslás orvosa.

Orvosi pályámat Oroszországban kezdtem meg 1993-ban az ott megszerzett diplomám után. Ezt követően 2001-ben Magyarországra költözésem következtetében a Pécsi Orvostudomány Egyetemen honosítottam a diplomám, így a már megszerzett tudásomat tovább kamatoztattam az itt létem alatt.

Kezdetben 2001 és 2007 közötti időintervallumban a Siklósi Kórház Szülészeti- Nőgyógyászati Osztályon dolgoztam egészen annak megszűnéséig. Eközben a szülészeti- nőgyógyászati szakvizsgát, valamint az erre épülő ultrahang diagnosztikai szakképesítést is megszereztem.

2007 évben egy új fejezet nyílt a pályafutásom során, amikor is a Harkányi Gyógyfürdőkórházban folytattam munkámat a konzervatív nőgyógyászat keretein belül a gyógyvíz és fizioterápiás módszerekre alapozott balneogynekológia szakterületen.  2010- ben szakvizsga letétele után mozgásszervi rehabilitációs szakorvosként is erősítettem a kórház magasan képzett orvosi kollektíváját.

Az egyetemi éveim alatt különösen felkeltette érdeklődésemet a kínai orvoslás, akupunktúra, ezért már akkor belemélyültem annak tanulmányozásába, illetve gyakorlásába. A korábban megszerzett ismereteim bővítése végett a Pécsi Tudományegyetem Komplementer Medicina Tanszék által akkreditált két éves kínai orvoslás képzést is elvégeztem.

Számomra a modern orvoslás, a természetes gyógymódok, mint a harkányi gyógyvíz, az alternatív gyógymódok jól megférnek a gyógyítás művészetében.

Kiemelt érdeklődési területem a meddőség, krónikus nőgyógyászati és mozgásszervi megbetegedések, fájdalom szindrómák, kozmetikai akupunktúra.

Szerencsésnek tartom magamat, mert intézetünkben betegeink számára holisztikus szemlélet szerint-az ember testi, lelki természetes egyensúlyi állapot helyreállítását célzó-integratív medicina valósul meg, azaz különböző rehabilitációs és természetes gyógymódokkal-balneoterápiás lehetőségekkel kombinált terápia biztosított a kitűzött cél érdekében.

2005 óta magán rendelés keretében is biztosítok orvosi ellátást nőgyógyászat és akupunktúra területén.

Nőként, anyaként empatikusan átérzem a pácienseim problémáit, a testi és lelki változásokat, és igyekszem segíteni, megoldást találni különböző gyógyítási módszerekkel a legmagasabb szakmai színvonalon.